Organizacija poslovnih i obiteljskih svečanosti

Lovački dom “Moslavačka priča”

Ugostiteljski dio imanja „Moslavačka priča“ može uslužiti do 80 gostiju.

Za tu namjenu prilagođena je i obnovljena tradicijska kuća izgrađena davne 1927. godine. Za gradnju je korišteno drvo stoljetnog hrasta lužnjaka. Ovdje možete kušati moslavačke i lovačke specijalitete, jela s roštilja, ražnja i ispod peke te kušati autohtona moslavačka vina.
Proslavite ovdje svoje obiteljske obljetnice, poslovne ručkove, rođendane, krstitke, krizme, prve pričesti te razne druge svečanosti…

REZERVIRAJ

Organiziranje svečanosti

U lovačkom domu Moslavačka priča možete proslaviti važne obiteljske obljetnice, rođendane, krstitke, krizme i razne druge svečanosti. Očekuje Vas ugodna atmosfera i ljubazno osoblje.

 Organizacija svadbenih svečanosti

Moslavačka priča pretvara Vaše snove u stvarnost. Čarobno vjenčanje u prekrasnoj prirodi ostvarit će san mladenaca. Ukoliko se odlučite za salu u srcu šume ili onu uz ribnjak, zasigurno neće pogriješiti jer prekrasna priroda djeluje očaravajuće. Biti će to dan za pamćenje. Naše osoblje pobrinuti će se ostvariti sve vaše želje.

Team building

Zamijenite užurbanu svakodnevicu druženjem sa svojim poslovnim prijateljima u prekrasnom okruženju prirode.

Naši rekreativni programi: tenis, stolni tenis, viseća kuglana, vožnja čamcem po jezeru, fotosafari, degustacije vina na obližnjoj vinskoj cesti, pomoći će Vam da istinski gradite svoje timove za nove poslovne uspjehe. Ako želite doživjeti čaroliju prirode, iskusiti njenu ljepotu, napuniti „baterije“ za naredni radni tjedan – DOĐITE U MOSLAVAČKU PRIČU

Nedjeljni ručak u Moslavačkoj priči

Nedjeljom organiziramo ručkove, moslavački stol (samoposluživanje) serviran je u periodu od 13:00h-15:00h. Nudimo veliki izbor moslavačkih i lovačkih specijaliteta. Juha se servira na stolove, a na moslavačkom stolu gosti sami biraju što i koliko žele. Neka od jela koja se mogu naći na stolu su: kobasice od jelena, pašteta od jelena, pašteta od buče, domaći trganci sa špekom i lukom, jelen u umaku sa suhim šljivama i dizanim knedlima i još puno toga… a sve na kraju možete zasladiti kolačima po recepturi naših baka. Nakon ručka možete se prošetati imanjem, obići jezero sa šaranima, provozati se čamcem po jezeru, uživati u sportskim sadržajima Moslavačke priče, prošetati se šumom s divljim životinjama ili jednostavno čavrljati sa svojim najmilijima u izuzetnom ambijentu tradicijske moslavačke kuće. Doživite Moslavačku priču svim svojim osjetilima jer nudimo više okusa, više zabave, više druženja… Veselimo se Vašem dolasku!

Ako na ručak odlučite doći neki drugi dan pogledajte Cjenik jela (PDF)

Lovački dom – Vilingaj

U Maloj Ludini , središnjem dijelu Hrvatske, u Moslavini (60 km od Zagreba) u oazi šume smješten je „Vilingaj“. Daleko od svakodnevne užurbanosti, na trenutak zaustavite vrijeme, nakratko zaboravite sve brige i probleme i prepustite se čarima šume Gaj.

  • Kapacitet: 120 osoba + otvorena terasa

  • Cijena: 6.000,00 kn (Najam sale s kompletno opremljenom kuhinjom)

REZERVIRAJ

Vilingaj ima kapacitet 120 osoba natkrivenog prostora i otvorenu terasu u srcu šume. Prostor Vilingaja izuzetan je i poseban. Gastronomska ponuda bazirana je na lovačkim specijalitetima te na tradicionalnim receptima moslavačkog kraja, jelima s roštilja i ražnja. Možete uživati u mirisima šume, jednostavno se prepustiti prirodi svim svojim osjetilima.Radimo po dogovoru za organizirane grupe.