Idealna vikend destinacija

Ugostiteljski dio imanja „Moslavačka priča“ može uslužiti do 80 gostiju.

Provedite vikend na svježem zraku u prekrasnoj prirodi seoskog imanja Moslavačka priča uz moslavačke i lovačke specijalitete iz našeg tjednog jelovnika. Proslavite ovdje svoje obiteljske obljetnice, rođendane, krstitke, krizme, prve pričesti te razne druge svečanosti.

Kuhinja u restoranu radi od 12:00 h – 18:00 h, dok je cijelo imanje zatvoreno ponedjeljkom.

Uz restoran se nalazi i veliko dječje igralište koje će zabaviti Vaše najmlađe. Da bi Vaš boravak u Moslavačkoj priči bio što zabavniji, za Vas smo pripremili sportske sadržaje, teniski teren na umjetnoj travi, malonogometno igralište, viseću kuglanu, vožnja čamcem po jezeru…

Posebnost naše priče je šuma u kojoj obitava preko 250 divljih životinja, jelena lopatara, običnih jelena i košuta, koje i Vi možete fotografirati šetajući šumom.

REZERVIRAJ

Obiteljske proslave

Moslavačka priča idealno je mjesto za sve vrste obiteljskih proslava (rođendani, krizme, pričesti, krstitke, godišnjice braka i sl.).

Naša ugostiteljska ponuda s moslavačkim i lovačkim specijalitetima te ljubazno osoblje pretvaraju svako obiteljsko okupljanje u nezaboravan i jedinstven događaj za pamćenje.

Uz restoran se nalazi i veliko dječje igralište s toboganima, ljuljačkama, penjalicama gdje se Vaši najmlađi mogu zabavaljati dok vi uživate u ispijanju kavice i uz čašicu domaćeg škrleta.

Da bi Vaš boravak u Moslavačkoj priči bio što zabavniji, za Vas smo pripremili sportske sadržaje kao što su teniski teren na umjetnoj travi, malonogometno igralište, viseću kuglanu, a možete se provozati čamcem po jezeru ili prošetati šumom u kojoj se nalazi preko 250 divljih životinja.

Svadbene svečanosti

Moslavačka priča pretvara Vaše snove u stvarnost. Čarobno vjenčanje kao iz bajke u prekrasnoj prirodi ostvarit će san mladenaca i ostat će u divnom sjećanju Vama i Vašim gostima. Ukoliko se odlučite za salu u srcu šume Gaj ili salu uz ribnjak, zasigurno neće pogriješiti jer naše ljubazno osoblje pobrinut će ostvariti sve Vaše želje!

Sala Vilingaj ima kapacitet do 100 osoba i otvorenu terasu u srcu šume Gaj. Prostor Vilingaja izuzetan je i poseban. Možete uživati u mirisima šume, jednostavno se prepustiti prirodi svim svojim osjetilima. Gastronomska ponuda bazirana je na moslavačkim i lovačkim specijalitetima, te na tradicionalnim receptima moslavačkog kraja. Moslavačka priča raspolaže i sa 33 ležaja, 43 uključujući i pomoćne ležajeve. Za sve informacije obratite se na: info@moslavackaprica.hr ili na 098381544.